Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Ιουνίου ο Sting θα εμφανιστεί στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού.

sting 2017 810x456

Ο Gordon Matthew Thomas Sumner ή κατά κόσμον Sting γεννήθηκε στο Newcastle της Αγγλίας το 1951. Το 1977 μετακομίζει στο Λονδίνο και δημιουργεί του The Police με τους Stewart Copeland και Andy Summers. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πέντε studio άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

The Police Discography

  • Outlandos d’Amour (1978)
  • Reggatta de Blanc (1979)
  • Zenyatta Mondatta (1980)
  • Ghost in the Machine (1981)
  • Synchronicity (1983)

To 1985 ο Sting ξεκινάει την σόλο καριέρα του, μετρώντας μέχρι σήμερα δώδεκα προσωπικά albums. Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th & 9th, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016:

  • The Dream of the Blue Turtles (1985)
  • …Nothing Like the Sun (1987)
  • The Soul Cages (1991)
  • Ten Summoner’s Tales (1993)
  • Mercury Falling (1996)
  • Brand New Day (1999)
  • Sacred Love (2003)
  • Songs from the Labyrinth (2006)
  • If on a Winter’s Night… (2009)
  • Symphonicities (2010)
  • The Last Ship (2013)
  • 57th & 9th (2016)

Ο Sting έχει κερδίσει επιπλέον 10 βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar, συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας του 2017 για το “The Empty Chair” από το JIM: THE JAMES FOLEY STORY, μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείο Century Award του Billboard Magazines και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize. Ο Sting έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ συνολικά με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

O αγαπημένος των Ελλήνων Sting θα εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Προπώληση εισιτηρίων:

www.tickethouse.gr

Η προπώληση θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018!

Περισσότερες πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα

www.sting.com | www.didimusic.gr